Vastarannan Siili

Vastarannan Siilin taustalta löytyy sarjakuvien lisäksi tämmöistä:

Kyösti Salmijärvi & Markus Lampela alias Soiva Siili on tehnyt ja esittänyt ammatikseen lastenmusiikkia vuodesta 1995 lähtien. Jukka Takalo on lauluntekijä, joka aloitti popparina Aknestik-yhtyeessä ja on sittemmin soolourallaan tehnyt poppia ja kantaaottavia kupletteja.

Kuuntele Vastarannan Siiliä Spotifyssä…

Vastarannan Siili piipertää

Ajatuksemme täyttyvät päivittäin monenlaisista kysymyksistä. Myös Vastarannan Siili pohtii maailman suuria ja pieniä ihmeitä. Merkillisen piipertäjän etsiminen saattelee sankarimme puutarhan lumoista ystävän syntymäpäiville ja sieltä nolojen tilanteiden kautta saunan lämpöön. Elämä on yhtä piiperrystä, kuten tämä seikkailu osoittaa… Millainen piipertäjä sinä olet? 

Harri Filpan Vastarannan siili piipertää (Soiva Siili, 2017) on jatko-osa Vastarannan Siili unten mailla -sarjakuva-albumille. Filppa on kerännyt aineksia kirjan villiin, värikkääseen ja mukaansatempaavaan tarinaan Vastarannan siili kuuluu kaikille – levyn kappaleista. Kirjassa Vastarannan Siili piipertää kuitenkin omia polkujaan.

Tilaa Turun Sarjakuvakaupasta…

Vastarannan Siili unten mailla

Ilta saapuu Vastarannalle. Koittaa nukkumaanmenoaika. Vastarannan Siilin unimaailmassa sattuu ja tapahtuu. Uni kuljettaa hassusta ruokapöydästä kummitusjuttuihin ja matka vie välillä Kemiin tai Kanariansaarille… Millaisia unimatkoja Sinä olet tehnyt? 

Harri Filpan toteuttama Vastarannan Siili unten mailla (Soiva Siili, 2016) perustuu Vastarannan Siili -levyn kappaleisiin. Teos tuo lauluihin uudenlaisen ulottuvuuden. Parhaan mahdollisen kokemuksen sarjakuvasta saat lukiessa sitä musiikin tahdittamana.

Tilaa Turun Sarjakuvakaupasta…